Keramiek 2cm dik
 

Keramische tegels hebben de toekomst. Door de combinatie van duurzaamheid en comfort kiezen steeds meer klanten voor dit soort betegeling. In de tuin van tegenwoordig draait alles om genieten en gemak.

De trend van 2 cm dikke tegels heeft langzaam zijn intrede gedaan. Simpelweg vanwege hun kwaliteit en duurzaamheid. Om te beginnen zijn ze kleurvast, dus eenmaal geplaatst blijft Uw terras jarenlang mooi -wat niet van alle bestratingsmaterialen kan gezegd worden. Daarnaast zijn ze door hun hardheid slijtvast en is het quasi onmogelijk dat er krassen op komen.

Extreem hard.... door het bakproces zijn de tegels extreem hard waardoor ze geen vocht opnemen en dus gegarandeerd schoon blijven. Geen vlekken meer van wijn, spetterend vet van de barbecue of een olielekkende auto. De hardheid voorkomt ook aangroei van mossen en algen.

De uitstraling van de tegel wordt bepaald door een gekozen design. Binnen het kleurenspectrum is heel veel mogelijk. Zo bestaan er perfekte copies op blauwe hardsteen, basalt of zelfs hout.

 


<< Terug